AKTIVISTE
“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal
FEMINISTING

“U bënë gratë të japin urdhëra”, Maksuti rrëfen sfidën e të qenurit e zëshme në një mes patriarkal

Fisnik Xhelili

06/07/2023

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi
FEMINISTING

Të qenurit grua e shpëtoi nga dajaku, por jo edhe nga dëmtimi i veturës, rrëfen Elmedina Abdulahi

Fisnik Xhelili

07/07/2023

FEMINISTING

"Vajzë që s'di çfarë flet", aktivizmi shumëvjeçar i Vlora Reçicës kurrë s'mjaftoi për masën patriarkale

Fisnik Xhelili

11/07/2023

Të përdorësh artin si armë në
FEMINISTING

Të përdorësh artin si armë në "luftën" me patriarkatin, flet për Mollëkuqja Elga Mitre

Fisnik Xhelili

26/12/2023

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'
DORA VETË

Aktivizmi për një vend më të mirë bëhet edhe nga larg, Nora Sulejmani rrëfen për 'Mollëkuqja'

Fisnik Xhelili

12/02/2024

Sot në Shkup protestohet për barazi gjinore, 'Mollëkuqja': Të bëhemi zëri i grave të diskriminuara
CEO

Sot në Shkup protestohet për barazi gjinore, 'Mollëkuqja': Të bëhemi zëri i grave të diskriminuara

Ardit Ramadani

07/03/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia