STEREOTIPE
Gratë prodhuan automjetin e parë ushtarak shqiptar, e pagëzuan me emrin SHOTA
DORA VETË

Gratë prodhuan automjetin e parë ushtarak shqiptar, e pagëzuan me emrin SHOTA

Ardit Ramadani

11/06/2024

Eli Krasniqi për Mollëkuqja: Burrnia është konstrukt patriarkal, feminizmi tenton t'i çlirojë burrat prej shtypjes
DORA VETË

Eli Krasniqi për Mollëkuqja: Burrnia është konstrukt patriarkal, feminizmi tenton t'i çlirojë burrat prej shtypjes

Xhemazije Rizvani

05/07/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia