ROLE GJINORE
Kush i krijon “rolet gjinore”?
N'THELB

Kush i krijon “rolet gjinore”?

Fisnik Xhelili

05/09/2021

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes
DORA VETË

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes

Fisnik Xhelili

20/09/2021

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”
CEO

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”

Fisnik Xhelili

20/09/2021

Si
SEKSIZËM

Si "Odë Burrash", listat e partive shqiptare për zgjedhjet lokale

Ardit Ramadani

24/09/2021

Të fajësojmë e të shfajësohemi kur askush s’mban përgjegjësi
FEMINISTING

Të fajësojmë e të shfajësohemi kur askush s’mban përgjegjësi

Ilir Saliu

24/10/2021

Profesioni i “të fortëve” sfidohet nga gratë, eprorja ushtarake flet për rrugëtimin e saj
DORA VETË

Profesioni i “të fortëve” sfidohet nga gratë, eprorja ushtarake flet për rrugëtimin e saj

Evi Shkopi

29/10/2021