Kthehu pas

BESARTA RAMADANI

"Sikur të isha djalë" i kishte rënë alarmit që nga viti 1936, cilat ishin tre...

Besarta Ramadani

28/10/2023

Besa dhe Justina Shkupi, kush ishin dhe si i portretizoi Petro Marko heroinat shqiptare?

Besa dhe Justina Shkupi, kush ishin dhe si i portretizoi Petro Marko heroinat...

Besarta Ramadani

29/09/2023

Malësorja e Rrahmanit, ende realitet i shumë grave shqiptare

Malësorja e Rrahmanit, ende realitet i shumë grave shqiptare

Besarta Ramadani

31/08/2023

"Kleopatra, një jetë", kush ishte Kleopatra dhe si u prezantua në publik figu...

Besarta Ramadani

10/06/2023

Woolf: Që gruaja të shkruajë letërsi, duhet të ketë para dhe një dhomë më vete

Woolf: Që gruaja të shkruajë letërsi, duhet të ketë para dhe një dhomë më vete

Besarta Ramadani

14/05/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia