SHËNDETI MENDOR
Në RMV më shumë gra me depresion, ndër shkaqet kryesore pozita e tyre në shoqëri
N'THELB

Në RMV më shumë gra me depresion, ndër shkaqet kryesore pozita e tyre në shoqëri

Fatlume Dervishi

11/05/2023

N'THELB

"Ka pasoja potencialisht kancerogjene", çdo vit më shumë vajza përballen me pubertet të hershëm, pse?

Era Gjakova

10/09/2023

Ne, burrat e shekullit XXI
PASOJA

Ne, burrat e shekullit XXI

Ilir Saliu

04/11/2023

Mbi miratimin: Jo do të thotë jo
MARRE

Mbi miratimin: Jo do të thotë jo

Rrezearta Elezi

08/01/2024

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq
N'THELB

Rënia e flokëve ndikon në shëndetin mendor të burrave, Grubi: E përjetova shumë keq

Fisnik Xhelili

27/02/2024

Fazat psikologjike të zhvillimit dhe krizat e pjekurisë: Përparim apo ngecje?
N'THELB

Fazat psikologjike të zhvillimit dhe krizat e pjekurisë: Përparim apo ngecje?

Muhamed Veliu

03/04/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia