Blerta Ceka

BLERTA CEKA

Blerta është e diplomuar ne gjuhë dhe letërsi Angleze dhe është në perfundim të degës në gjuhë dhe letërsi Gjermane në Universitetin e Evropës Juglindore. Nëpërmjet programit për shkëmbim studentor ka mbaruar një semestër në Universitetin pedagogjik te Heidelbergut në Gjermani dhe aktualisht po ndjek një tjetër semestër në Universitin Karl-Franzens në Graz të Austrisë në drejtimin e gjuhës gjermane. Gjatë viteve të fundit ajo ka punuar si përkthyese dhe mësimdhënese në organizata dhe projekte te ndryshme. Ajo është bashkëthemeluese e Qendrës për Mundësi të Barabarta „Mollëkuqja“.

POSTIMET ME TE FUNDIT