Ardit Ramadani

ARDIT RAMADANI

Ardit Ramadani është jurist i diplomuar. Ai për tre vite ka punuar si gazetar në Portalb.mk, si verifikues i fakteve dhe recensent në projektin Crithink dhe Vistinomer.mk, si dhe ligjërues i vlerave të demokracisë. Ai aktualisht është gazetar në televizionin nacional Alsat M dhe njëkohësisht bashkëthemelues i Qendrës për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja”.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Vaksinat kundër virusit Kovid 19 nuk kanë ndikim negativ në fertilitetin e burrave dhe grave

Vaksinat kundër virusit Kovid 19 nuk kanë ndikim negativ në fertilitetin e burrave dhe grave

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra

Si

Si "Odë Burrash", listat e partive shqiptare për zgjedhjet lokale

Analisti Rafajllovski me shembuj ofendues dhe seksist tenton

Analisti Rafajllovski me shembuj ofendues dhe seksist tenton "të sqarojë" krizën energjetike në RMV