untitled-design-(59).png

20 vjeçari nga Tetova sulmoi seksualisht një vajzë të mitur, policia e arrestoi

PASOJA

April 13th, 2023

Njëzet vjeçari V.L. nga Tetova u arrestua sot (13 prill) rreth orës 12:30 pasi ndaj tij pati denoncim nga një prind se ka sulmuar seksualisht vajzën e tij të mitur.

Sot (13 prill) rreth orës 12:50, në rrugën “Ilindenska” në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB- Tetovë kanë privuar nga liria 20-vjeçarin V.L nga Tetova i cili gjysmë ore më parë ishte denoncuar nga një 34-vjeçar nga Tetova se dje në mbrëmje (12-prill), ka tentuar të kryejë sulm gjinor ndaj vajzës së tij të mitur

Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë

Njëzet vjeçari është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen e plotë dhe dokumentimin e rastit, me ç’rast kundër tij do të përgatitet parashtresë përkatëse.

Përndryshe, sot Prokuroria Themelore në Manastir njoftoi se ka iniciuar procedurë hetimore për një 61 vjeçar i cili dyshohet se ka kryer veprën penale të plotësimit të kënaqësive seksuale para dy vajzave të mitura.

LEXO EDHE KËTË: Rritet numri i pedofilëve, shumica në liri ndërsa veprimet e institucioneve sipërfaqësore

Fisnik Xhelili

Fisnik Xhelili

Fisnik Xhelili është i diplomuar në degën e Komunikimit Ndërkombëtar. Aktualisht punon si gazetar dhe moderator në portalin "Portalb.mk". Njëkohësisht ai vijon studimet e masterit në degën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomacisë. Fisniku është bashkëthemelues i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja".

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2023 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia