PASOJA

Mbi 350 thirrje për ndihmë në muaj nga viktimat e dhunës në familje, ky është numri i linjës SOS
PASOJA

Mbi 350 thirrje për ndihmë në muaj nga viktimat e dhunës në familje, ky është numri i linjës SOS

Fisnik Xhelili

14/04/2023

Skandal në Tetovë: Anesteziologu V.D ka xhiruar për
PASOJA

Skandal në Tetovë: Anesteziologu V.D ka xhiruar për "Tik-Tok" pacientet në Gjinekologji

Ardit Ramadani

14/04/2023

20 vjeçari nga Tetova sulmoi seksualisht një vajzë të mitur, policia e arrestoi
PASOJA

20 vjeçari nga Tetova sulmoi seksualisht një vajzë të mitur, policia e arrestoi

Fisnik Xhelili

13/04/2023

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve
PASOJA

RMV, 61-vjeçari nën hetime për plotësim të kënaqësive seksuale para fëmijëve

Fisnik Xhelili

13/04/2023

Nga dhuna deri te „muaji i mjaltit
PASOJA

Nga dhuna deri te „muaji i mjaltit" - si funksionon kurthi i dhunës në familje?

Fatlume Dervishi

08/04/2023

141700 është linja pa pagesë në gjuhën shqipe për paraqitje të dhunës në familje
PASOJA

141700 është linja pa pagesë në gjuhën shqipe për paraqitje të dhunës në familje

Rita Behadini

07/04/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia