PASOJA

Femërorja e përbindshme – përbindëshat femra në mitologjitë e lashta dhe ndikimi i tyre në shoqëri
PASOJA

Femërorja e përbindshme – përbindëshat femra në mitologjitë e lashta dhe ndikimi i tyre në shoqëri

Ilir Saliu

28/09/2023

PASOJA

"Vdekja dhe Virgjëresha", kush sjell drejtësi për një grua të dhunuar kur shteti dështon?

Rita Behadini

17/09/2023

PASOJA

"Kam me t'rreh moj qikë me grushta", kur në vend të artit, servohet seksizëm dhe dhunë

Fisnik Xhelili

16/09/2023

Ri-virgjërimi për t'i kënaqur apetitet patriarkale, i pranishëm edhe në Maqedoninë e Veriut
PASOJA

Ri-virgjërimi për t'i kënaqur apetitet patriarkale, i pranishëm edhe në Maqedoninë e Veriut

Fatos Grubi

03/09/2023

Kosovë, vrasja e Marigona Osmanit: Burgim i përjetshëm për Dardan Krivaqën
PASOJA

Kosovë, vrasja e Marigona Osmanit: Burgim i përjetshëm për Dardan Krivaqën

04/08/2023

Toksik dhe maskilist: Mollëkuqja
PASOJA

Toksik dhe maskilist: Mollëkuqja "përplas" mbështetësit dhe kritikët e Andrew Tate

Era Gjakova

17/07/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia