PASOJA

Vjollcë Berisha në
PASOJA

Vjollcë Berisha në "Llafe Grash": Edhe gratë kur ju vjen mundësia përpiqen të jenë ujk për njëra tjetrën

Rita Behadini

12/01/2024

Gjykohet se me kërcënim mundësoi të përdhunohet vazhdimisht një e mitur, Gjykata e liroi nga paraburgimi
PASOJA

Gjykohet se me kërcënim mundësoi të përdhunohet vazhdimisht një e mitur, Gjykata e liroi nga paraburgimi

Ardit Ramadani

18/12/2023

Gratë që betohen të qëndrojnë të virgjëra dhe të jetojnë si burra
PASOJA

Gratë që betohen të qëndrojnë të virgjëra dhe të jetojnë si burra

Fatos Grubi

11/12/2023

Përbindëshat
PASOJA

Përbindëshat

Ilir Saliu

08/12/2023

'Mos qaj, ti je burrë', mendësia patriarkale detyron burrat t'i fshehin ndjenjat, fenomen i rrezikshëm
PASOJA

'Mos qaj, ti je burrë', mendësia patriarkale detyron burrat t'i fshehin ndjenjat, fenomen i rrezikshëm

Almira Xhaferi

30/11/2023

Ligji i punës në Maqedoninë e Veriut diskriminon baballarët, mbështet normat tradicionale
PASOJA

Ligji i punës në Maqedoninë e Veriut diskriminon baballarët, mbështet normat tradicionale

Teuta Buçi

29/11/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia