PASOJA

Vetëm 14 vjeçe më e reja me kancer të qafës së mitrës në MV - kanceri i dytë më i përhapur te gratë
PASOJA

Vetëm 14 vjeçe më e reja me kancer të qafës së mitrës në MV - kanceri i dytë më i përhapur te gratë

Fisnik Xhelili

10/11/2023

Ne, burrat e shekullit XXI
PASOJA

Ne, burrat e shekullit XXI

Ilir Saliu

04/11/2023

„Besarica
PASOJA

„Besarica", gratë në rajonet shqipfolëse e humbin identitetin pas martesës, pse dhe si ndodh kjo?

Fisnik Xhelili

16/10/2023

Statistika: Gratë në MV s'e marrin hisen që ju takon, tradita më e fuqishme se ligji
PASOJA

Statistika: Gratë në MV s'e marrin hisen që ju takon, tradita më e fuqishme se ligji

Ardit Ramadani

09/10/2023

Gratë të padukshme në mbrojtje, 90% e ushtarëve janë burra,
PASOJA

Gratë të padukshme në mbrojtje, 90% e ushtarëve janë burra, "Mollëkuqja" bisedoi me ministrinë dhe ekspertë

Fisnik Xhelili

06/10/2023

Këshillimorja për viktimat e dhunës në Tetovë ka ndërprerë shërbimet, nuk ka mbështetje financiare
PASOJA

Këshillimorja për viktimat e dhunës në Tetovë ka ndërprerë shërbimet, nuk ka mbështetje financiare

Rita Behadini

29/09/2023

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia