PASOJA

Një burrë në Haraçinë me pistoletë dhe pushkë ka rrëmbyer gruan e tij, me qëllim që të heq dorë nga divorci
PASOJA

Një burrë në Haraçinë me pistoletë dhe pushkë ka rrëmbyer gruan e tij, me qëllim që të heq dorë nga divorci

30/12/2022

Lufta në Maqedoni i mori të birin pesë vjeçar, Avushe Aliu: Vit shumë i vështirë...Na e mori djalin, pa pikë faji!
PASOJA

Lufta në Maqedoni i mori të birin pesë vjeçar, Avushe Aliu: Vit shumë i vështirë...Na e mori djalin, pa pikë faji!

Evi Shkopi

14/12/2022

Hulumtim: Një në pesë studentë në UKM pre e ngacmimeve seksuale, nuk dinë ku të raportojnë rastet e tilla
PASOJA

Hulumtim: Një në pesë studentë në UKM pre e ngacmimeve seksuale, nuk dinë ku të raportojnë rastet e tilla

Ardit Ramadani

12/12/2022

Të raportosh me plumba mbi kokë, të luftosh pa armë, por me diktafon: historia e Sadije Alitit
PASOJA

Të raportosh me plumba mbi kokë, të luftosh pa armë, por me diktafon: historia e Sadije Alitit

Lulzime Ameti

12/12/2022

Hoda: Pjesëmarrja jonë në luftë s’ishte tabu, heroinat më të mira kanë qenë gra
PASOJA

Hoda: Pjesëmarrja jonë në luftë s’ishte tabu, heroinat më të mira kanë qenë gra

Fatlume Dervishi

10/12/2022

Nga sfidat për t’u shpëtuar plumbave, në sfidat për t’i shërbyer të vërtetës: një histori e pathënë lufte
PASOJA

Nga sfidat për t’u shpëtuar plumbave, në sfidat për t’i shërbyer të vërtetës: një histori e pathënë lufte

Teuta Buçi

07/12/2022

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia