PASOJA

Skandal, pacientja nga Tetova:
PASOJA

Skandal, pacientja nga Tetova: "Më dhanë diagnozë të rreme për kancer, m'i hoqën gjinjtë"

Ardit Ramadani

15/03/2023

Taksisti i cili ka dhunuar dy studente është larguar nga shteti, para MPB-së qytetarët kërkuan përgjegjësi nga institucionet
PASOJA

Taksisti i cili ka dhunuar dy studente është larguar nga shteti, para MPB-së qytetarët kërkuan përgjegjësi nga institucionet

Rita Behadini

17/02/2023

Rritet numri i pedofilëve, shumica në liri ndërsa veprimet e institucioneve sipërfaqësore
PASOJA

Rritet numri i pedofilëve, shumica në liri ndërsa veprimet e institucioneve sipërfaqësore

Fisnik Xhelili

20/01/2023

Skandal: 20 vjeçari ka detyruar një të mitur të kryejë akte seksuale me tjerë në këmbim të 1 mijë denarëve
PASOJA

Skandal: 20 vjeçari ka detyruar një të mitur të kryejë akte seksuale me tjerë në këmbim të 1 mijë denarëve

Ardit Ramadani

16/01/2023

Gratë paguhen më pak se burrat për punët e njëjta
PASOJA

Gratë paguhen më pak se burrat për punët e njëjta

Fisnik Xhelili

11/01/2023

Një burrë në Haraçinë me pistoletë dhe pushkë ka rrëmbyer gruan e tij, me qëllim që të heq dorë nga divorci
PASOJA

Një burrë në Haraçinë me pistoletë dhe pushkë ka rrëmbyer gruan e tij, me qëllim që të heq dorë nga divorci

30/12/2022