Zenel Miftari

ZENEL MIFTARI

Zenel Miftari është absolvent në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup. Tani më dy vite është i punësuar në gazetën e përditshme KOHA dhe kryesisht merret me trajtimin e temave të arsimit dhe temat sociale. Ai është edhe aktivist i shoqërisë civile.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Pavarësia ekonomike e grave, parakusht për ta parandaluar dhunën ndaj tyre

Pavarësia ekonomike e grave, parakusht për ta parandaluar dhunën ndaj tyre

RMV, shoqëria “kufizon” gratë me aftësi të veçanta

RMV, shoqëria “kufizon” gratë me aftësi të veçanta

Harxhime, lodhje fizike, psiqike dhe deri në fatalitet– rruga e grave rome drejt shëndetit gjinekologjik nuk është e lehtë

Harxhime, lodhje fizike, psiqike dhe deri në fatalitet– rruga e grave rome drejt shëndetit gjinekologjik nuk është e lehtë

„Dhoma Publike”, një grup, shumë skandale, dhjetëra viktima, por pak dhe minimalisht të dënuar

„Dhoma Publike”, një grup, shumë skandale, dhjetëra viktima, por pak dhe minimalisht të dënuar