Vjollca Aliti

VJOLLCA ALITI

Vjollca Aliti është gazetare e diplomuar në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Tanimë shtatë vite e ushtron profesionin si gazetare. Aktualisht është e angazhuar në televizionin Alsat, ndërsa paraprakisht ka punuar në disa shtëpi të tjera mediatike, përfshirë dhe shtypin e shkruar. Kryesisht Vjollca mbulon tema që kanë të bëjnë me sektorin e shëndetësisë, ku dy vitet e fundit kanë qenë tema që kanë të bëjnë me pandeminë.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Aborti selektiv në RMV: Vajzat abortohen vetëm sepse janë vajza, por shteti nuk ka të dhëna

Aborti selektiv në RMV: Vajzat abortohen vetëm sepse janë vajza, por shteti nuk ka të dhëna

Gratë dhe vajzat janë më së shpeshti viktima të ngacmimeve në rrjete sociale, kanë pasoja psikike

Gratë dhe vajzat janë më së shpeshti viktima të ngacmimeve në rrjete sociale, kanë pasoja psikike

RMV: Rruga në të cilën kalojnë gratë e përfshira në politikë është rrugë me pengesa

RMV: Rruga në të cilën kalojnë gratë e përfshira në politikë është rrugë me pengesa

RMV: Thyejnë paragjykimet shoqërore, për nëntë muaj mbi 4000 vajza janë pajisur me patentë shoferi

RMV: Thyejnë paragjykimet shoqërore, për nëntë muaj mbi 4000 vajza janë pajisur me patentë shoferi