Fatlume Dervishi

FATLUME DERVISHI

Fatlume Dervishi është gazetare e diplomuar dhe redaktore në televizionin Alsat M. Ajo ka kryer studimet master për Marrëdhënie me Publikun. Fatlumja shkruan më tepër për tema politike, të edukimit dhe të diplomacisë. Ajo ka marrë pjesë në shumë projekte tjera për verifikim të fakteve.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 

Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 

Gratë që fitojnë më shumë se partneri kompensojnë në punët e shtëpisë

Gratë që fitojnë më shumë se partneri kompensojnë në punët e shtëpisë

Varfëria menstruale, gratë në RMV me „alternativa

Varfëria menstruale, gratë në RMV me „alternativa" në mungesë të produkteve menstruale

Intervistë, ministrja Petrovska: Nuk lejoj të defokusohem nga sulmet ndaj meje, luftë ndaj të gjitha formave të pabarazisë gjinore dhe dhunës

Intervistë, ministrja Petrovska: Nuk lejoj të defokusohem nga sulmet ndaj meje, luftë ndaj të gjitha formave të pabarazisë gjinore dhe dhunës