Evi Shkopi

EVI SHKOPI

Evi Shkopi është juriste e diplomuar në Universitetin e Tetovës. Ajo ushtron profesionin e gazetarisë tashmë 11 vite, kurse aktualisht punon si gazetare dhe prezantuese në edicionin informativ në Televizionin Kombëtar “Alsat”. Evi raporton kryesisht mbi problematikat në arsim, shëndetësi, ekologji, tema sociale dhe ngjarje tjera aktuale.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Profesioni i “të fortëve” sfidohet nga gratë, eprorja ushtarake flet për rrugëtimin e saj

Profesioni i “të fortëve” sfidohet nga gratë, eprorja ushtarake flet për rrugëtimin e saj

Gazetaret tani sulmohen dhe ofendohen edhe në rrjete sociale, pak raste paraqiten

Gazetaret tani sulmohen dhe ofendohen edhe në rrjete sociale, pak raste paraqiten

RMV: 290 persona janë të regjistruar si pedofilë, interneti është hapësirë

RMV: 290 persona janë të regjistruar si pedofilë, interneti është hapësirë "e sigurtë" veprimi për to

„Kaltër për djem, rozë për vajza”, RMV – Prindërit ankohen për mungesë të lodrave dhe teshave unisex

„Kaltër për djem, rozë për vajza”, RMV – Prindërit ankohen për mungesë të lodrave dhe teshave unisex