Era Gjakova

ERA GJAKOVA

Era Gjakova është studente e vitit të tretë në Fakultetin Juridik në Universitetin e Evropës Juglindore. Aktualisht punon si moderatore e emisionit të mëngjesit "Ditë e Re" në televizionin Alsat M. Ajo është aktive në shoqërinë civile në fushën e të drejtave të barabarta mes gjinive, dhunës në familje dhe medias.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre

Transgjinorët, në pritje të ndryshimeve ligjore për avancimin e të drejtave të tyre

Nxënësve ju cënohet e drejta për t’u informuar rreth riprodhimit seksual, mësimdhënësit fajtorë

Nxënësve ju cënohet e drejta për t’u informuar rreth riprodhimit seksual, mësimdhënësit fajtorë

Edukimi për mënyrat e mbrojtjes nga shtatzanitë e paplanifikuara parandalon abortin, këto janë metodat më të sigurta

Edukimi për mënyrat e mbrojtjes nga shtatzanitë e paplanifikuara parandalon abortin, këto janë metodat më të sigurta