Blerim Salihi

BLERIM SALIHI

Blerim Salihi është i diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, ka mbaruar programin prestigjioz Community Leadership Institute nga George Mason University. Blerimi është aktivist në sektorin civil, në sferën e promovimit të drejtave të njeriut dhe sundimit të ligjit.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Tina Abdulla: Më vjen mirë që nuk jam rritur në një mentalitet që kufizon vajzat, sepse vajzat mund të bëjnë gjithçka që ata duan

Tina Abdulla: Më vjen mirë që nuk jam rritur në një mentalitet që kufizon vajzat, sepse vajzat mund të bëjnë gjithçka që ata duan