Besa Tusha

BESA TUSHA

Besa Tusha aktualisht është studente e vitit të fundit në universitetin e Arteve të Bukura "Mimar Sinan" në Stamboll. Ajo ka punuar si asistente e regjisë në disa filma studentor atje. Përveç kësaj ka qenë pjesë e stafit në Festivalin e Filmave të Shkurtë dhe Dokumentar "DokuFest" në Prizren. Besa ka qenë edhe pjesë e jurisë në edicionin e tretë të Festivalit të Filmave të Shkurtë "KFYD" në Turqi. 

POSTIMET ME TE FUNDIT

Ngjyra e gruas

Ngjyra e gruas

Rebelet e shekullit XX frymëzojnë ato të shekullit XXI

Rebelet e shekullit XX frymëzojnë ato të shekullit XXI

Të jesh “me namus” në sytë e botës “namusqare”

Të jesh “me namus” në sytë e botës “namusqare”

Fuqia është larg vetëm një hap

Fuqia është larg vetëm një hap