WOMEN
Marigona je dhe ti!
PASOJA

Marigona je dhe ti!

Nazim Rashidi

05/09/2021

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 
FEMINISTING

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 

Fisnik Xhelili

13/09/2021

Vaksinat kundër virusit Kovid 19 nuk kanë ndikim negativ në fertilitetin e burrave dhe grave
PASOJA

Vaksinat kundër virusit Kovid 19 nuk kanë ndikim negativ në fertilitetin e burrave dhe grave

Ardit Ramadani

05/09/2021

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra
DORA VETË

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra

Ardit Ramadani

05/09/2021

FEMINISTING

"NewBorn" në Prishtinë këtë vit i dedikohet grave

Fisnik Xhelili

13/02/2022

Tina Abdulla: Më vjen mirë që nuk jam rritur në një mentalitet që kufizon vajzat, sepse vajzat mund të bëjnë gjithçka që ata duan
DORA VETË

Tina Abdulla: Më vjen mirë që nuk jam rritur në një mentalitet që kufizon vajzat, sepse vajzat mund të bëjnë gjithçka që ata duan

Blerim Salihi

30/03/2022