SEEN
Gazetaret tani sulmohen dhe ofendohen edhe në rrjete sociale, pak raste paraqiten
SEEN

Gazetaret tani sulmohen dhe ofendohen edhe në rrjete sociale, pak raste paraqiten

Evi Shkopi

16/11/2021

Gratë dhe vajzat janë më së shpeshti viktima të ngacmimeve në rrjete sociale, kanë pasoja psikike
SEEN

Gratë dhe vajzat janë më së shpeshti viktima të ngacmimeve në rrjete sociale, kanë pasoja psikike

Vjollca Aliti

28/11/2021

Po flirtoj apo po ngacmoj? Kjo është çështja
SEEN

Po flirtoj apo po ngacmoj? Kjo është çështja

Ilir Saliu

30/11/2021

Kur videot intime të shpërndahen në internet, burri duhet të jetë nga ana jote
SEEN

Kur videot intime të shpërndahen në internet, burri duhet të jetë nga ana jote

Besa Tusha

03/12/2021

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese
CEO

Fushata „Seen” përmbyllet me një mural, Luma: Shërben si alarm afatgjatë për të raportuar mesazhet ngacmuese

Ardit Ramadani

07/12/2021

RMV: 290 persona janë të regjistruar si pedofilë, interneti është hapësirë
SEEN

RMV: 290 persona janë të regjistruar si pedofilë, interneti është hapësirë "e sigurtë" veprimi për to

Evi Shkopi

22/12/2021