INTERNET
Revolucion digjital? Jo pa vajzat
SEKSIZËM

Revolucion digjital? Jo pa vajzat

Rita Behadini

11/10/2021

Kur videot intime të shpërndahen në internet, burri duhet të jetë nga ana jote
SEEN

Kur videot intime të shpërndahen në internet, burri duhet të jetë nga ana jote

Besa Tusha

03/12/2021

Shpërndarje e pornografisë së fëmijëve: Dy krijuesit e
SEEN

Shpërndarje e pornografisë së fëmijëve: Dy krijuesit e "Dhomës Publike" u dënuan me nga katër vite burg

Rita Behadini

11/03/2022

Childhood 2.0: Gjysma e fëmijëve të moshës 8-16 vjeçare shohin porno, këto video përmbajnë dhunë dhe agresion
SEEN

Childhood 2.0: Gjysma e fëmijëve të moshës 8-16 vjeçare shohin porno, këto video përmbajnë dhunë dhe agresion

Besa Tusha

12/05/2022

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato
SEEN

Në RMV zyrtarisht ka 294 pedofilë, shumica janë në liri „me raste” mund të informohemi se kush janë ato

Fisnik Xhelili

18/05/2022

“Rasti i padenoncuar, nuk ekziston si rast”, Video-intervistë me zëdhënësin e SPB-së për krimet në internet
SEEN

“Rasti i padenoncuar, nuk ekziston si rast”, Video-intervistë me zëdhënësin e SPB-së për krimet në internet

Ardit Ramadani

02/06/2022