GRA
Marigona je dhe ti!
PASOJA

Marigona je dhe ti!

Nazim Rashidi

05/09/2021

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 
FEMINISTING

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 

Fisnik Xhelili

13/09/2021

Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 
PASOJA

Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale 

Fatlume Dervishi

05/09/2021

17.09.2021, Komuna e Tetovës
CEO

Reagon "Mollëkuqja" : Urgjentisht të eleminohet gjuha e urrejtjes ndaj grave

17/09/2021

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes
DORA VETË

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes

Fisnik Xhelili

20/09/2021

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”
CEO

“Mollëkuqja” morri pjesë në konferencën e parë ndërkombëtare “Gratë në Politikën e Jashtme”

Fisnik Xhelili

20/09/2021