FESTIVALI I MEDIEVE
“Gratë në medie”, fokusi i Festivalit të Medieve në Shkup
FEMINISTING

“Gratë në medie”, fokusi i Festivalit të Medieve në Shkup

Rita Behadini

06/10/2021

RMV, gazetarët „cak
PASOJA

RMV, gazetarët „cak" i ofendimeve, tentativave për diskreditim, kërcënimeve dhe sulmeve të ndryshme

Fisnik Xhelili

11/10/2022