FEMINISTING
“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 
FEMINISTING

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 

Fisnik Xhelili

13/09/2021

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra
DORA VETË

17 vite shofere autobusi, Shaqiri: Nuk ka punë për gra dhe punë për burra

Ardit Ramadani

05/09/2021

Islanda u bë vendi i parë në Evropë që zgjodhi më shumë gra se burra në parlament
FEMINISTING

Islanda u bë vendi i parë në Evropë që zgjodhi më shumë gra se burra në parlament

Fisnik Xhelili

26/09/2021

Tunizia emëroi një grua për kryeministre, Naja Romdhane theu tabutë në botën arabe
FEMINISTING

Tunizia emëroi një grua për kryeministre, Naja Romdhane theu tabutë në botën arabe

Rita Behadini

30/09/2021

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet
CEO

Mollëkuqja i ekspozoi “në shesh” mesazhet ngacmuese që vajzat pranojnë në internet

Fisnik Xhelili

02/10/2021

Kompania ajrore ukrainase ndryshoi kodin e veshjes, stjuardesat mund të veshin atlete dhe pantollona
FEMINISTING

Kompania ajrore ukrainase ndryshoi kodin e veshjes, stjuardesat mund të veshin atlete dhe pantollona

Rita Behadini

05/10/2021