PASOJA

Pse jemi të dhunshëm?
PASOJA

Pse jemi të dhunshëm?

Muhamed Veliu

19/02/2024

Ende ndjej ankth kur hap inboksin
PASOJA

Ende ndjej ankth kur hap inboksin

Aneta Risteska

09/02/2024

Arbnora Memeti në
PASOJA

Arbnora Memeti në "Llafe Grash": Si grua je më e pasigurtë në terren

Rita Behadini

27/01/2024

Numri i vogël i çerdheve në Maqedoninë e V. ndikon në papunësinë e grave
PASOJA

Numri i vogël i çerdheve në Maqedoninë e V. ndikon në papunësinë e grave

Fisnik Xhelili

25/01/2024

Mbi 700 raste të dhunës psikologjike në MV, vështirë dëshmohet dhe s'është e inkriminuar
PASOJA

Mbi 700 raste të dhunës psikologjike në MV, vështirë dëshmohet dhe s'është e inkriminuar

Fisnik Xhelili

18/01/2024

Merita Abazi në
PASOJA

Merita Abazi në "Llafe Grash": Nuk kemi qenë shumë vajza në gjimnaz, kishte presione shoqërore

Rita Behadini

17/01/2024

donor image

Përmbajtja e kësaj ueb-faqeje është përgatitur nga Mollëkuqja me mbështetje të popullit Amerikan përmes Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID). Pikëpamjet e autorëve të shprehura në këtë ueb-faqe nuk reflektojnë medoemos pikëpamjet e Agjencionit për Zhvillim Ndërkombëtar të Shteteve të Bashkuara apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Platforma mollëkuqja.mk është projekt i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja". Nëpërmjet kësaj platforme ne synojmë të krijojmë një hapësirë të sigurtë për gratë dhe burrat, ku të njëjtët jo vetëm mund të informohen për problemet aktuale që kanë të bëjnë me diskriminimin gjinor, por edhe të mund të ndajnë mendimet dhe eksperiencat e tyre.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2024 / Mollëkuqja.mk | Made by LuckyMedia