Rita Behadini

RITA BEHADINI

Rita Behadini ka kryer studimet për "Biznes dhe Ekonomi”. Ajo është gazetare dhe aktiviste e të drejtave të grave. Për momentin Rita moderon emisionin "Pasdite me Alsat" në Televizionin Kombëtar "Alsat". Rita është bashkëthemeluese dhe presidente e Qendrës për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja”.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Fushata “SEEN”: Gratë dhe vajzat t’i raportojnë ngacmimet në rrjete sociale

Fushata “SEEN”: Gratë dhe vajzat t’i raportojnë ngacmimet në rrjete sociale

Dita Botërore e Kontracepsionit: Franca do të ofrojë kontraceptivë falas për vajzat nën 25 vjeç

Dita Botërore e Kontracepsionit: Franca do të ofrojë kontraceptivë falas për vajzat nën 25 vjeç

Tunizia emëroi një grua për kryeministre, Naja Romdhane theu tabutë në botën arabe

Tunizia emëroi një grua për kryeministre, Naja Romdhane theu tabutë në botën arabe

Kompania ajrore ukrainase ndryshoi kodin e veshjes, stjuardesat mund të veshin atlete dhe pantollona

Kompania ajrore ukrainase ndryshoi kodin e veshjes, stjuardesat mund të veshin atlete dhe pantollona