Fisnik Xhelili

FISNIK XHELILI

Fisnik Xhelili është i diplomuar në degën e Komunikimit Ndërkombëtar. Aktualisht punon si gazetar dhe moderator në portalin "Portalb.mk". Njëkohësisht ai vijon studimet e masterit në degën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomacisë. Fisniku është bashkëthemelues i Qendrës për Mundësi të Barabarta "Mollëkuqja".

POSTIMET ME TE FUNDIT

Kush i krijon “rolet gjinore”?

Kush i krijon “rolet gjinore”?

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 

“Tregime Pjeshkash” ju dha zë dymbëdhjetë historive të pathëna 

Teksas, vendimi gjyqësor dërgoi disa hapa prapa çështjen e abortit

Teksas, vendimi gjyqësor dërgoi disa hapa prapa çështjen e abortit

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes

Qanije Selimi: Ende ekzistojnë vija ndarëse midis burrave dhe grave në biznes