Donika Luma

DONIKA LUMA

Donika Luma ka kryer studimet për Financa dhe Kontabilitet. Ajo ka qenë pjesë aktive e shoqërisë civile dhe duke pasur parasysh nevojën e madhe për luftë kundër diskriminimit gjinor, ajo bashkëthemeloi Qendrën për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja”. Për momentin Donika është bankiere në një prej bankave në Maqedoninë e Veriut.

POSTIMET ME TE FUNDIT

Nuk ka postime nga autori